VV Reni pikáns vallomása: hármasban és négyesben kedveli

VV Reni, a ValóVilág egyik lakója nem rejtegeti, hogy számára a hagyományos szex nem kínál elegendő izgalmat. A reality show bombázója bevallotta, hogy inkább a csoportos kalandokat részesíti előnyben.

A villalakók egyik beszélgetése során merült fel a kérdés, hogy milyen érzés lehet férfinek lenni. VV Reni ezt a témát használta fel arra, hogy kifejtse saját szexuális preferenciáit. Elmondása szerint, ha férfi lenne, elsőként a szexuális élményeket próbálná ki, kíváncsi lenne arra, hogy milyen érzés lehet a másik nem szemszögéből szexelni.

A fiatal nő különleges vágyairól is beszélt, amelyeket állítása szerint nem mindenki képes kielégíteni. Reni szerint a szimpla szex nem izgalmas számára, és valami pluszra van szüksége, hogy igazán élvezze az intim együttléteket.

VV Reni konkrétan a hármas és négyes kapcsolatokat említette, ahol ő lehet a harmadik, vagy akár a negyedik fél egy már meglévő páros mellett. Fontos számára, hogy a többiek szeressék egymást és jól érezzék magukat egymás társaságában.

A villalakó vágyairól készült videót a cikkben található linkre kattintva lehet megtekinteni.

A ValóVilág idei évadában azonban nem csak pikáns vallomások, hanem drámai pillanatok is helyet kapnak. Az első kieső, VV Bogi, aki évek óta vágyott arra, hogy bejusson a villába, számított arra, hogy ki fog esni, de nem volt felkészülve arra, hogy smink nélkül kell elhagynia a helyszínt. A lány végül bepótolta a sminket, így már komfortosabban érezte magát a távozás pillanatában. Az első két-három napban még próbálta feldolgozni a helyzetet, hogy végre a ValóVilág résztvevője lehet. Mindössze egy hétig élvezhette a ValóVilág villa vendégszeretetét, és a nézők szimpátiaszavazásán utolsó helyen végzett, így vasárnap este távoznia kellett. Kifele menet a Fókusz kameráinak bevallotta, nem érte váratlanul a dolog, de arra azért nem készült, hogy el is kell hagyja a villát.

Számítottam rá. Nem tudtam, hogy ki kell menjek. Nincs rajtam smink, nem tudtam, hogy ki kell jönni

– magyarázta a vecsési fiatal a stúdióba érkezése előtt. A villában uralkodó, már-már szokatlanul békés és baráti hangulatnak köszönhetően Bogi szerint a társaság nagyon egy hullámhosszon van, és a korosztály is közrejátszik ebben. Viszont szerinte ez csak egy 2-3 hétig tarthat, mivel a feszültség gyűlni fog a lakókban, és ez idővel ki fog jönni belőlük. A villából való távozása után Bogi először a nézői hozzászólásokat olvasta el, amikor visszakapta a telefonját.