ValóVilág: Az első kieső és az új lakó

A ValóVilág vasárnapi adásában a szimpátiaszavazás eredményeként VV Bogi hagyta el a játékot, míg a nézők döntése alapján VV Ádi költözött be a villába.

A ValóVilág 12. évada még csak egy hete indult, de máris számos esemény történt, több új beköltözővel bővült a villa, sorra követték egymást a különféle bulik, elcsattantak az első csókok, és a nyereményalap is csökkent. A nézők vasárnap este döntöttek a műsor első kiesőjéről. A szimpátiaszavazás során VV Dudu és VV Bogi közül végül a 18 éves VV Bogira esett a választás, aki így volt kénytelen elsőként elhagyni a versenyt. Az eredményhirdetés után fél órája maradt, hogy összepakoljon és elköszönjön a többi játékostól.

VV Dudu és VV Bogi a szimpátiaszavazáson nem csak a kiesés miatt kerültek reflektorfénybe, hanem egy kellemetlen kihívásban is részt vettek, ahol különféle erős, ecetes, csípős ételeket kellett kóstolniuk. Dudu, aki korábban Tápai Andit akarta meghódítani és a férfiasságát "Gyilok"-nak becézi, nem rejtette véka alá a véleményét az ételekről: "Örültem a játéknak, egészen addig, amíg meg nem láttam, hogy mik vannak az asztalon. Nem is értem, hogy egyes dolgokat minek gyártanak, tényleg van, aki ezeket megeszi?" – mondta Dudu, aki az ecetes halat is meg kellett ennie.

A műsorban nem csak a kieső személye, hanem az új lakó kiléte is kérdéses volt. A pénteki beszavazó show alapján VV Jázmin és VV Ádi közül a nézők végül VV Ádit választották, így ő foglalhatta el a kieső helyét a villában. Puskás Peti elárulta, hogy Ádi sikerült meggyőznie a nézőket, és így egy férfi játékos érkezett a már bent lévőkhöz.