A 45. Tour de Hongrie csúcspontjai

A belga Thibau Nys diadalmaskodott a 45. Tour de Hongrie kerékpáros körversenyen, míg a legjobb magyar versenyzőnek járó fehér trikót Dina Márton szerezte meg. Göllner Pál fotóriporterünk lencsevégre kapta a verseny legemlékezetesebb pillanatait.

A Tour de Hongrie minden évben kiemelkedő esemény a kerékpársport hazai naptárában. A versenyen nem csak a profi kerékpárosok, hanem a szurkolók is nagy szerepet kapnak, akik lelkesedésükkel és buzdításaikkal hozzájárulnak a verseny egyedülálló hangulatához. Idén Thibau Nys, a belga versenyző került a dobogó legfelső fokára, ezzel ő lett a 45. Tour de Hongrie győztese. A magyar színeket Dina Márton képviselte a legkiemelkedőbben, aki a legjobb hazai bringásnak járó elismerést, a fehér trikót vihette haza.

A verseny során a résztvevők számos technikailag és fizikailag is kihívást jelentő szakaszt teljesítettek, amelyek között brutális emelkedők is akadtak. A versenyzők kitartása és a sportág iránti elkötelezettsége minden évben lenyűgözi a közönséget. A Tour de Hongrie nem csak a sportolók, hanem a fotósok számára is kiváló alkalmat biztosít, hogy megörökítsék a verseny dinamikáját és az azt övező atmoszférát. Göllner Pál képei keresztül betekintést nyerhetünk ebbe a pezsgő világba, és átélhetjük a verseny legjobb pillanatait.