Soma Mamagésa mágikus gombás élménye Mexikóban

Spitzer Gyöngyi, ismertebb nevén Soma Mamagésa, egy különleges mexikói utazás során mágikus gombát fogyasztott, és felejthetetlen élményben volt része.

Soma Mamagésa a "Adom a napom" című műsor vendégeként mesélt arról az emlékezetes alkalomról, amikor a világ egyik legismertebb mágikus gombázó helyszínén járt. Elárulta, hogy célja kifejezetten a mágikus gomba fogyasztása volt. A szer hatása alatt rendkívüli látványban volt része: "Amikor begombáztam, akkor az volt az első, hogy sas látásom lett. Ez azt jelenti, hogy a kilométerekre lévő erdőbe olyan tisztán láttam bele, mintha közel lennének" - emlékezett vissza.

A természet és a fák iránti mély kapcsolatát is megosztotta a hallgatósággal: "Ott voltam, mondom ez hogy lehet... Utána az történt, hogy elkezdtem megérezni, hogy mennyire vitálisak, mennyire élnek ezek a csodálatos lények, a fa testvéreink." A mágikus gombák hatására Soma egy különleges jelenséget is megfigyelt: "Egy váratlan pillanatban, de nagyon nagy távolságból az egyik fa egy fénylő szálat dobott a másik fának" - mondta.

Az élmény csúcspontjaként a fák közötti fényjátékot is leírta: "És addig dobálgatták a fénylő szálakat egymásnak, míg egy elképesztő mandalát nem szőttek. Soha ennél szebbet nem láttam" - zárta le a történetet. Az interjú során Soma Mamagésa egy olyan pillanatot osztott meg, amely mély és maradandó benyomást hagyott rajta.