Schobert Lara és párja szakítottak

Schobert Lara, Rubint Réka és Schobert Norbert lánya, bejelentette, hogy szakított futballista kedvesével, aki nála 10 évvel idősebb, és visszaköltözött a szülői házba. Tavaly nyáron még arról számolt be a Mokkában, hogy összeköltöztek Kazincbarcikán, ahol a férfi a Kazincbarcikai SC csapatánál játszott, de a kapcsolatuk a jelek szerint véget ért.

Egy Instagram-oldalon tartott kérdezz-felelek során Schobert Lara egy követője kérdésére válaszolva elárulta, hogy jelenleg egyedülálló, de hozzátette, hogy ennél többet nem szeretne a témáról nyilatkozni.

A fiatal edző arról is beszélt, hogy visszatért a szülei otthonába. Lelki állapotáról megosztotta, hogy bár nehéz napokon van túl, de optimista a jövőt illetően. Hozzáfűzte: "Nehéz erre most választ adni, mert elég nehéz napokat éltem meg… De tudom, hogy ez az én évem lesz, és hiszek abban, hogy minden azért történik, hogy tanuljunk belőle és hogy erősebbek legyünk! Rengeteg munka van, feladat, kihívás, úgyhogy erősnek kell maradni és menni előre! Nincs megállás."