Schobert Lara és focista párja szakításának okai

Schobert Lara és Szekszárdi Tamás kapcsolata egy év után ért véget, a távolság és az újrakezdés nehézségei miatt. Lara most a jövőbe tekint, és bár nehéz időszakon van túl, hisz abban, hogy ez az ő éve lesz.

Schobert Lara, Schobert Norbi és Rubint Réka lánya, mindent megtett a kapcsolatért, még Kazincbarcikára is költözött, hogy közel lehessen focista párjához, Szekszárdi Tamáshoz. A kapcsolat azonban nem bírta ki, hogy Tamást Pécsre szerződtették, és Lara nem követte oda párját. A szerelem elején még viccelődtek azzal, hogy csupán pár perc kellett a szerelem kialakulásához, de a kapcsolat végül egy év után ért véget.

Lara nehéz napokat élt meg a szakítás után, de optimista a jövőt illetően, és úgy érzi, hogy a nehézségek megerősítették. A szakítás részleteibe sem Lara, sem a szülei nem kívántak bocsátkozni, de egy ismerős szerint a problémák már egy ideje fennálltak, és a kapcsolat végét a távolság okozta.

Lara egy ideig kétlaki életet élt, és amikor Tamás Kazincbarcikára szerződött, ő is követte. Fitneszoktatóként dolgozott, és jól érezte magát az új közegben. Azonban amikor Pécs került szóba, úgy érezte, mindent elölről kellene kezdenie, és a távkapcsolat csak ideig-óráig működött.

Korábban Lara arról beszélt, hogy igyekszik az életét Kazincbarcikára vinni, hogy ne kelljen ingáznia, és önálló életet kezdhessen. Érdekesség, hogy édesanyja is Kazincbarcikán született, és Lara gyökerei is ide kötik. A fiatal lány jelenleg a családjával tölti az idejét, akik a fő támaszát jelentik ebben a nehéz időszakban.