Az idegenek és a zenészek kapcsolata Pataky Attila szerint

Az Edda Művek frontembere, Pataky Attila megosztotta véleményét arról, hogy miért fordulhat elő gyakrabban, hogy zenészek, mint például Robbie Williams vagy Miley Cyrus, UFO-élményekről számolnak be.

A Tények Plusz riportjában Pataky Attila beszélt arról, hogy az idegenek miért éppen a zenészeket kereshetik fel. Az énekes szerint a szeretet az univerzum alapvető ereje, és az idegenek ezt az üzenetet próbálják átadni az embereknek. Pataky úgy véli, hogy a zene különleges rezgése révén képesek lehetnek kommunikálni az emberekkel.

Az énekes azt is elmondta, hogy a zenének lehet köze ahhoz, hogy a hírességeket megcélozzák az idegenek. Pataky szerint a zene a legmagasabb szintű rezgés forma, amelyen keresztül érzéseket lehet átadni, és ez lehet az oka annak, hogy bizonyos zenészek, mint például Robbie Williams, kapcsolatba kerülhetnek az idegenekkel.

Pataky Attila hangsúlyozta, hogy az idegenek teljes mértékben békés szándékkal látogatják a Földet, és a szeretetet, mint az univerzum legerősebb hitét és létezésének alapját próbálják megosztani az emberekkel. Az énekes úgy véli, hogy a zenészek különleges figyelmet kapnak az idegenektől, és a legjobb értelemben használják fel ezt a figyelmet arra, hogy átadják az üzeneteket.