Liptai Claudia férje, Pataki Ádám megrázó vallomást tett édesapja elvesztéséről

Pataki Ádám, a Pataki Cukrászda vezetője és Liptai Claudia férje, a Sláger FM-en beszélt arról a nehéz időszakról, amikor édesapját veszítette el. A mestercukrász édesapja elvesztésének minden pillanatára tisztán emlékszik, és a tragédia óta is ő viszi tovább a családi vállalkozást.

Pataki Ádám 1997-ben vesztette el az édesapját, akivel kiváló kapcsolatot ápolt, és bár kezdetben nem a cukrászat felé húzta a szíve, végül mégis ezen a pályán találta meg a helyét. A mestercukrász elmondta, hogy bár szakmailag és üzletvezetés szempontjából nem mindenben értett egyet apjával, mégis mélyen érintette az elvesztése.

Pataki Ádám részletesen beszélt arról a napról, amikor édesapja infarktust kapott. Emlékei szerint éppen az Ország Tortája eseményen vett részt, amikor apja a kórházból hívta, hogy közölje vele: azonnal megműtik. A műtét után édesapja a gyógyulás érdekében Balatonfüredre ment, ahol azt tervezte, hogy hátrébb lép a vállalkozásban, és átadja a stafétát.

A tragédia azonban váratlanul érte a családot. Pataki Ádám édesanyja szeptember 2-án hajnalban értesítette őt édesapja haláláról, ami mélyen megrendítette. A mestercukrász a Hétköznapi példaképek, nem hétköznapi történetei című műsorban idézte fel ezeket a szomorú eseményeket.