Randipartner átverése után kedvességben részesült egy nő

Egy fiatal nőt nem csak faképnél hagyott a randipartnere egy étteremben, de egy jelentős összegű számlát is rá akart hárítani, miután ételt rendelt elvitelre a barátainak is.

A Mirror című brit bulvárlap beszámolója szerint a nő egy internetes fórumon, a Qura oldalán osztotta meg a kellemetlen élményét. A férfi, akivel vakrandin találkozott, már az étteremben várta, és elmondása szerint lakótársainak is rendelt ételt elvitelre. A randi során a férfi azt állította, hogy csak gyorsan elviszi az ételt a szobatársaknak, de fél óra elteltével sem tért vissza.

A pincérnő észrevette, hogy a nő magányosan várakozik, és megkérdezte, hogy minden rendben van-e. A nő elmesélte, hogy úgy tűnik, a férfi cserbenhagyta, és a pincérnő ekkor tájékoztatta, hogy a férfi nem fizetett semmiért. A nő kétségbeesetten szembesült azzal, hogy nem tudja kifizetni a teljes számlát.

A helyzet megoldásához a pincérnő az üzletvezetővel konzultált, majd visszatérve közölte a nővel, hogy nem kell megfizetnie a férfi által rendelt ételeket. Emellett a nő a vacsoráját is a ház vendégeként fogyaszthatta el, és egy palack bort is kapott ajándékba, amiért majdnem elsírta magát a pincérnő és az üzletvezető kedvessége miatt.