Cuki: A túlmozgásos polgármester plakátjai a pofozógépen

Murczin Kálmán, Máriahalom polgármestere, aki már 18 éve tölti be ezt a tisztséget, nem hagy semmit a véletlenre a közelgő önkormányzati választásokon. A hétvégi búcsúban különleges kampányhelyszíneket választott, hogy biztosítsa újraválasztását.

Murczin Kálmán, aki 2006 óta irányítja a Komárom-Esztergom megyei Máriahalmot, úgy döntött, hogy a hétvégi búcsút használja fel a választási kampányához. A polgármester, aki legutóbb csak szűk margóval, 142-128-ra győzte le ellenfelét, Büki Gábort, kreatív módon ragasztotta ki a plakátjait a búcsúban található játékokra.

A pofozógépen például, ahol az "egy ütés 200 forint" felirat alatt helyezkedett el a plakátja, így vonzva a figyelmet a választókra. De nem csak itt találkozhattak a választók a nevével, hanem a céllövöldében is, ahol egy lövés 500 forintba került.

Murczin nem hagyta ki a légvárakat sem, hiszen egy helyi politikusnak mindenhol jelen kell lennie, ahol a választók szórakoznak. A kampány minőségét tekintve Murczin Kálmán megmutatta, hogy a kreativitásnak nincs határa, és ezzel valószínűleg emlékezetessé tette magát a máriahalmi választók számára.