"Nem ez volt az első eset, hogy átvertek" – Molnár Anikót rengeteg pénzzel húzta le barátja

Molnár Anikó hatalmas csalódást élt meg, amikor rájött, hogy egy régi barátja, akivel évek óta ismerősök, nem adja vissza a neki kölcsönadott pénzt. A híresség, aki az OnlyFans-oldalon szerzett nagyobb népszerűséget, és ahol erotikus tartalmakat oszt meg, most úgy döntött, hogy nyilvánosan is szóvá teszi a történteket.

Molnár Anikó az OnlyFans platformon elért sikereiről is beszélt, megemlítve, hogy havi több millió forintot keres a testével. Azonban a csalódás, amit egy régi barátja okozott neki, most már nyilvános ügy lett. Anikó a közösségi oldalán üzent az illetőnek, aki hónapok óta ígérgette, hogy visszafizeti a tartozását, de ez májusig sem történt meg. A tartalomgyártó kifejtette, hogy a barátságuk 10 éve alatt felhalmozódott bizalom ellenére is csalódást okozott neki a barát, aki hazudozásokkal próbálta elodázni a tartozás törlesztését.

Anikó elmondta, hogy sokan még mindig úgy gondolják, milliárdos, és gyakran fordulnak hozzá anyagi segítségért. Ő pedig, mint jószívű ember, gyakran segített is, de most úgy döntött, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor kölcsönadott valakinek. A csalódás mellett a legfájdalmasabb számára, hogy a pénz miatt barátságok mennek tönkre.

Molnár Anikó hangsúlyozta, hogy az őszinteség nagyon fontos számára, és bár sokszor megégette már magát, nem változtat a hozzáállásán. Azonban a jövőben nem fog ugyanabba a hibába esni, és meg kell tanulnia nemet mondani. A híresség szerint a világ megváltozott, az emberek lehúzzák egymást, és képesek hazudni, átverni a másikat. A történteket tanulságként fogja fel, és igyekszik a jövőben óvatosabb lenni.

Egy másik híresség, Kelemen Anna is megosztotta a saját tapasztalatait a nyilvánossággal, bár ő más kontextusban. Anna a Ripostnak adott interjújában elárulta, hogy rendszeresen változtatja meg a külsejét, és olyan mértékben teszi ezt, hogy néha csak a hangjáról ismerik fel. Kelemen Anna önmagát egyfajta bábként látja, amit időről időre szeret megváltoztatni. Az interjúban kitért arra is, hogy végérvényesen lemondott az anyaságról, mivel nem látja magát ebben a szerepben, és nem szeretne olyan környezetben gyermeket nevelni, ahol az anya áldozatként tekint magára és a gyermeket hibáztatja.