„Most az én feladatom segíteni!” – Miló Viki edzi Kollányi Zsuzsi exét

Miló Viki, a világbajnok ökölvívó, aki ma már elsősorban a tanítványai fittségére és egészségére koncentrál, a közösségi oldalán üzent Bóza Rolandnak, A Konyhafőnök 2021-es győztesének, hogy készen áll segíteni neki a nehéz időszak után.

Miló Viki már április elején jelezte, hogy intenzíven készül a bikiniszezonra, és tanítványait is szigorúan fogja kezelni. Bóza Roland, aki nemrégiben szakított Kollányi Zsuzsival és egy életmentő műtéten esett át, miután daganatot találtak nála, most Viki segítségével próbál újra formába lendülni. Miló Viki híres arról, hogy keményen edzi a tanítványait, és ezt a szigorú hozzáállást önmagával szemben is alkalmazza.

A bokszolónő motiváló szavakkal fordult Rolandhoz: „Azt hisszük, legyőzhetetlenek vagyunk! Én már átéltem, hogy aztán az élet úgy fenékbe billent, hogy azt érezzük, itt a vég. Majd lassan feltápászkodunk a padlóról és újraépítjük magunkat. Most az én feladatom segíteni! Üdv a tanítványaim között” – írta közösségi oldalán.

Bóza Roland számára ez az időszak különösen megterhelő lehetett, hiszen a szakítás és az egészségügyi problémák után most egy olyan energiabomba és motivációra van szüksége, amit Miló Viki képes nyújtani. A sztárséf most, úgy tűnik, készen áll arra, hogy a trénere segítségével újra talpra álljon.