Metzker Viktória és a házasság boldogsága

Metzker Viktória, a népszerű DJ és Gaben, a BSW zenekar tagja két évvel ezelőtt házasodtak össze, és a művésznő a Joy magazinnak adott interjúban osztotta meg gondolatait a házasságról és az anyaságról.

Metzker Viktória szerint házasságuk alapkövei közé tartozik a humor, a barátság, az élmények megélése és a testiség, de számára a legfontosabb az, hogy feltétel nélkül megbízik férjében. Elmondása szerint a házasságukban nincs helye a féltékenységnek, hiszen mindketten a szórakoztatóiparban dolgoznak, és tisztában vannak azzal, hogy ez milyen kihívásokkal járhat. A DJ úgy érzi, lelki békét és nyugalmat talált kapcsolatukban, ami mindig is vágyott állapot volt számára. Azt is hozzátette, hogy bármikor hátradőlhet, mert tudja, férje mindig ott lesz mögötte, hogy elkapja.

A családalapítás témája is terítékre került az interjúban. Metzker Viktória elmondta, hogy bár az anyaságot csodálatos dolognak tartja, tisztában van azzal, hogy ez mennyi lemondással és áldozattal jár. Kiemelte, hogy ők még nem érzik magukat felkészültnek a gyermekvállalásra. A DJ és férje úgy vélik, nem az idő fogja meghatározni a családalapítás idejét, hanem ők maguk döntenek majd erről.