Menczer Tamás: Magyar Péter ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc

Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója szerint Magyar Péter, a Tisza párt alelnöke nem mondott igazat, amikor azt állította, hogy pártja elsőként gyűjtötte össze az Európai Parlamenti választásokhoz szükséges aláírásokat.

Menczer Tamás a Facebook-oldalán közzétett videójában kifejtette, hogy a Fidesz-KDNP Magyarország biztonságáért küzd, és ezért tudták elsőként nyilvántartásba venni a párt EP-listáját a választási iroda által. Az Index beszámolója szerint Magyar Péter április végén közösségi oldalán hirdette meg, hogy pártjuknak sikerült elsőként összegyűjteni a szükséges 20 ezer aláírást, azonban a Nemzeti Választási Iroda megerősítette, hogy hivatalosan a Fidesz–KDNP adta le először az ajánlásait.

A kommunikációs igazgató továbbá azt állította, hogy Magyar Péter "kicsit ritmusosabban hazudik, mint Gyurcsány Ferenc", és hogy a Tisza párt alelnöke abban is ferdített az igazságot, amikor azt mondta, hogy ők gyűjtötték össze elsőnek az aláírásokat. Menczer Tamás szerint Magyar Péter egy hétig kereste az aláírásokat, mert nem találták meg azokat.

Menczer Tamás hozzátette, hogy a kormánypárt a "valaha volt legnagyobb" EP-kampányát viszi véghez, amely során folyamatosan állnak a standoknál, és csaknem 1200 helyszínen gyűjtik a támogató aláírásokat.