Három kiló csirkés tésztát evett meg húsz perc alatt egy magyar ultrafutó

Egy magyar ultrafutó alig húsz perc alatt három kilogramm csirkés tésztát fogyasztott el a Magyar Evő versenyzők Országos Szabadidős Szövetsége által rendezett Magyar Országos Evő Bajnokság első selejtezőjén.

A verseny a Ha Mo bisztróban került megrendezésre, ahol a résztvevők között volt egy különleges vendég is. A jelentés szerint a magyar ultrafutó nemcsak a tésztát ette meg rekordidő alatt, hanem a verseny után még bringázni és fagyizni is ment. A versenyről szóló riportban megjegyezték, hogy "Magyar kákabélű, Alexandra csak csipegetne, Karácsony és Vitézy kevés, Orbán még akkor is enne, amikor kijön hozzá a mentő."

A Magyar Országos Evő Bajnokság selejtezője izgalmas pillanatokat tartogatott a résztvevők és a nézők számára egyaránt. A bajnokság további fordulói várhatóan hasonlóan érdekes és szórakoztató eseményeket ígérnek. Az ultrafutó teljesítménye különösen figyelemre méltó, hiszen nem mindennapi, hogy valaki ilyen mennyiségű ételt fogyaszt el ilyen rövid idő alatt, majd aktív kikapcsolódással folytatja a napját. A verseny eredményei és a további selejtezők részletei egyelőre nem kerültek nyilvánosságra.