Kulcsár Edina: "Attól, hogy anyuka vagyok, szeretnék adni magamra"

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, ismertebb nevén G.w.M, nemrégiben jelentették be, hogy második közös gyermeküket várják, és már azt is tudják, hogy fiú lesz. Az egykori szépségkirálynő, aki jelenleg negyedik gyermekét várja, tapasztalt szülőnek számít. Legutóbbi Instagram-posztjában azt mutatta be, hogy milyen gyorsan készült el a sminkjével kislánya, Amara első születésnapjára, amelyet fergeteges kerti partival ünnepeltek meg.

Kulcsár Edina elmondta, hogy három gyermek mellett ritkán jut ideje magára, és a napi rutinja is jelentősen lecsökkent, de mégis fontosnak tartja a dekoratív megjelenést. "Főleg azért, hogy ne hagyjam el magam, hiszen attól, hogy anyuka vagyok szeretnék adni magamra" – hangsúlyozta a kismama. G.w.M is megosztotta, hogy felesége milyen gyorsan készült el a születésnapi partira, és hozzátette: "Remélem tetszeni fog, bár nem is feltétlenül a smink a lényeg, hanem az üzenet, hogy néha gyerekek mellett is adnunk kell magunkra! Nem mások miatt... hanem magunk miatt!" – fogalmazott a videóban.

A család május 11-én dupla ünnepet tartott, hiszen ezen a napon Kulcsár Edina dédnagymamája töltötte be a 93. életévét, míg a legkisebb gyermeke, Amara az egyéves születésnapját ünnepelte. A kerti parti két tortával és medencés bulival tette emlékezetessé az eseményt. Az ünneplés során a kismama táncolt is óriási pocakkal a medence mellett, ami jól láthatóan a kis Amarának is nagy örömet okozott.

Kulcsár Edina a család fontosságát is kiemelte, megosztva, hogy bár édesanyjával jó a kapcsolata, nagymamáját sosem ismerhette meg, mivel ő Krisztinát, Edina édesanyját árvaházba adta. Végül Edina dédnagymamája volt az, aki felnevelte őt, és utólag úgy gondolják, ez volt a lehető legjobb forgatókönyv. "Semmiben nem szenvedett hiányt, szerintem neki így alakult a legjobban az élete, hogy a nagymama magához vette. Ott voltak azért ilyen szerepbeli dolgok, ha néztek minket hármunkat, akkor úgy tűnt, hogy mama az anyuka, mi meg a két rossz gyerek, akik verekednek a buszon" – idézte fel a háromgyermekes anyuka. Hozzátéve, hogy ezek a buszon történt verekedések csak viccből kezdődtek, de megesett, hogy elfajultak a dolgok, és a vége mindig az volt, hogy sírt valamelyikük.

A születésnapi ünnepségről készült képeket és videókat, ahol Edina a legkisebb lányával együtt integet és táncol, az Instagramon keresztül osztották meg a rajongókkal. Az interjúban Jakab Krisztina, Edina édesanyja elárulta, hogy őt gyerekként sokat bántották a társai, ezért szerette volna megtanítani a lányát arra, hogyan védje meg magát. "Ha ezért nekem intőt hoz haza, még tapsikolni is fogok, csak ne történjen meg vele" – fogalmazott.

Az interjú későbbi szakaszában a szépségkirálynő második házassága is szóba került. Jakab elmondta, hogy meglátásai szerint lánya és férje, G.w.M igazi ikerlángok, akik között minden klappol, és nincs, amit ne tudnának megbeszélni egymással. Kulcsár Edina is megerősítette ezt, kifejezve, hogy nagyon szereti férjét és biztos benne, hogy vele fog megöregedni.