Repülőgépről leeső jégdarab ölhetett meg egy kecskét Utah államban

Utah államban egy szörnyű baleset áldozata lehetett egy kecske, amelyre egy repülőgépről leeső jégdarab zuhant. A rendőrség szerint nincs más elfogadható magyarázat az esetre.

Eagle Mountain városában Cassidy Lewis otthonában tartózkodott, amikor hirtelen hangos csattanást hallott, és úgy érezte, mintha az egész háza megremegett volna. A zajra kiszaladva egy nagy lyukat vett észre a fészer tetején, ahol kecskéit tartotta, és látta, hogy egyik állata megsérült és vérzik.

A helyszínen készült fotókon egyértelműen látható a tetőn tátongó lyuk, mellette pedig jégdarabok hevernek. A rendőrség megállapítása szerint a jég valószínűleg egy repülőgépről esett le, és ez okozhatta az állat halálát.

Lewis elmondása szerint háza egy légifolyosó alatt helyezkedik el, ami megerősíti a feltételezést, hogy a jég egy arra haladó repülőgépről szakadhatott le. Azonban a pontos körülményeket nem tudja megmagyarázni.

A kecskét állatorvoshoz vitték, de sajnos már nem lehetett megmenteni, így az állatot el kellett altatni.

Lewis kapcsolatba lépett a Szövetségi Légiközlekedési Hatósággal (FAA) és a Salt Lake City Nemzetközi Repülőtérrel, kérve őket az eset alapos kivizsgálására.