Három baleset zavarja a közlekedést országszerte

Hétfő reggel rövid időn belül három közlekedési baleset is történt az ország különböző pontjain, ami jelentősen lassítja a forgalmat.

Csabaszabadinál három személyautó ütközött össze, a 4431-es és a 4432-es utak kereszteződésében. A békéscsabai hivatásos tűzoltók egy sérültet emeltek ki az egyik járműből, majd a mentőszolgálat gondjaira bízták. A helyszínen a tűzoltók áramtalanították az érintett autókat, és a baleset miatt az útszakaszon félpályás forgalomra kell számítani.

Esztergomban, az Árpád utca és az Ady Endre utca kereszteződésében két személygépkocsi karambolozott. A városi tűzoltók a műszaki mentés során szintén áramtalanítják a járműveket. A baleset következtében az érintett útszakaszt teljesen lezárták.

Ráckeresztúr térségében, az M6-os autópálya 30-as és 31-es kilométerszelvényei között egy kamion és két furgon ütközött. Az érdi hivatásos és a martonvásári önkéntes tűzoltók dolgoznak a helyszínen, ahol a járművek áramtalanítása után megkezdik a forgalmi akadály megszüntetését. A baleset miatt az autópálya érintett szakaszán csak egy sávban haladhat a forgalom.