Rollerest gázolt egy fiatal fodrászlány Szigetszentmiklóson

Szigetszentmiklóson egy 31 éves fodrászlány elütött egy rolleres férfit, aki súlyos sérüléseket szenvedett. A baleset után a nő napokig nem volt megtalálható, de végül önként jelentkezett a rendőrségen.

Egy 31 éves fodrászlány nem adta meg az elsőbbséget egy rolleresnek Szigetszentmiklóson, és a Szabó utca és Komáromi utca kereszteződésében csütörtök este negyed 10 körül elgázolta. A baleset után a nő elhajtott a helyszínről, és a rendőrség körözést adott ki ellene.

A fodrászlány utasa, egy 38 éves nő, a következő napon bejelentkezett a rendőrségen és vallomást tett, őt segítségnyújtás elmulasztása vétségével gyanúsították meg. A sofőrt azonban csak hétvégén sikerült megtalálni, amikor hétfőn délelőtt megjelent a Szigetszentmiklósi Rendőrkapitányságon, védője társaságában.

A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata megerősítette, hogy a nőt segítségnyújtás elmulasztása bűntettével, valamint közúti baleset okozása vétségével gyanúsították meg.

A Naphire.hu értesülései szerint a fiatal nőnek korábban is volt hasonló balesete, és forrásaik szerint a jogosítványát is elvették. A rendőrség azonban nem erősítette meg ezt az információt.

A balesetben megsérült férfi állapotáról nincsenek hivatalos információk, de a családhoz közeli források szerint hosszú órákon át műtötték, és keze, karja is szilánkosra tört.