"Nem sokáig fogok élni..." - Dobos Evelin megdöbbentő vallomása

Dobos Evelin, a sikeres színésznő, egy meglepő és őszinte vallomással sokkolta a Palikék Világa by Manna Három Igazság című műsor nézőit. A sztár elárulta, hogy sikeressége ellenére szorongásokkal küzd, és komoly aggodalmak gyötrik.

Dobos Evelin a műsorban arról beszélt, hogy egy nagyjátékfilm forgatása után merült fel benne a gondolat, hogy talán azért történnek vele jó dolgok, mert nem fog sokáig élni. "Lehet, hogy a Jóisten azt mondja, hogy ennyi még legyen nekem, aztán elvágjuk" - mondta a színésznő, hozzátéve, hogy ezek a gondolatok szorongást váltottak ki belőle.

Evelin továbbá elárulta, hogy a szorongásokat maga generálja, és példaként említette, hogy amikor felhívták a Napszállta című film szerepére, megkérdőjelezte, hogy tényleg ő kapta-e a szerepet.

A színésznő beszélt közelgő esküvőjéről is, amelyet Kovács Dániel Richárd rendezővel terveznek. Elmondása szerint jól tudnak együtt gondolkodni, és gyorsan döntenek a felmerülő kérdésekről. Evelin azt is megosztotta, hogy a laptop előtt ülve kördiagramok segítségével követik nyomon az esküvő szervezésének állapotát.