"Volt már sok őrültség, de ekkora még nem..." - Balogh Leventét sokkolta, mivel álltak elő a merész vállalkozók a Cápák közöttben

A Cápák között legújabb évadában számos merész ötlet kerül terítékre, de az egri vállalkozók chilis társasjátéka még a befektetőket is meglepte.

A műsorban gyakran találkozhatunk különleges üzleti ötletekkel, amelyek közül néhány azonnal magára vonja a befektetők figyelmét, míg mások inkább csak fejtörést okoznak számukra. Az Egri Chil(i)agok nevű brand képviselői, Vörös Tamás és Vreczenár Csaba, egy chiliszószokra épülő társasjátékkal rukkoltak elő, amelyet a Cápák támogatásával szerettek volna piacra dobni.

A már 8 évvel ezelőtt megálmodott vállalkozás 17 terméket kínál, amelyeket rendezvényeken, éttermekben és üzletekben is megkóstolhatnak az érdeklődők országszerte. A vállalkozók egy chilikóstolással egybekötött társasjátékot terveztek, amelyet még a világ sem látott, és 3 millió forintos befektetést kértek a játék debütálására és sokszorosítására, cserébe 10 százalékos részesedést ajánlva.

Balogh Levente, a befektetők egyike, eleinte kíváncsian figyelte a bemutatkozást, de hamarosan kiderült, hogy a Cápák nem látják az ötletben rejlő potenciált, és így sorra elutasították a befektetési ajánlatot. A Szentkirályi fejese ingyenes promóciós játékokhoz hasonlította a terméket, és szkeptikusan fogadta a dolgot.

Balogh Levente nem rejtette véka alá a véleményét: "Sok furcsa dologgal jöttek már ide, de az, hogy egy társasjátékot rátenni a chilire, az döbbenet. Nem értem, hogyan akartok egy fantazmára befektetőt keresni, meg nem is akarom megérteni egyébként, mert szerintem ezeknek semmi köze egymáshoz" – fejezte ki csodálkozását a vállalkozók távozása után. A vállalkozók ajánlatától sokkolt Balogh Levente hozzátette: "Volt már sok őrültség, de lehet ekkora még nem volt".

A Cápák közöttben nem idegenek a szokatlan ötletek, de úgy tűnik, ez a különleges kombináció még a tapasztalt befektetőket is meghökkentette. Balogh Petya is csak annyit tudott hozzáfűzni: "Nehéz erre mit mondani."