Drága kaland: 4 millió forintba került egy férfinek a hazavitel

Négymillió forintos kárt szenvedett egy mátételki férfi, miután hazavitt egy nőt szexuális szolgáltatások után. A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján a férfi néhány nappal ezelőtt hajnalban hívott meg egy fiatal nőt találkozóra, aki szexuális szolgáltatásokat kínált.

A találkozó néhány órán belül meg is történt, és a férfi a szexuális szolgáltatásokért cserébe pénzt utalt a nőnek a telefonjáról. A férfi aztán felajánlotta, hogy autóval hazaviszi a nőt, útközben pedig egy ismerőse is csatlakozott hozzájuk.

Az út azonban váratlan fordulatot vett. A nő arra kérte a sofőrt, hogy álljon meg egy dohánybolt előtt, majd ő és a társa kiugrottak az autóból és elmenekültek. A férfi ekkor vette észre, hogy a mobilján nyitva maradt az internetes bankfiókja, és onnan 4 millió forintot utaltak el.

A csalás áldozata azonnal értesítette a bácsalmási rendőrséget, akik gyorsan azonosították és elfogták a 24 éves nőt, akit csalással gyanúsítanak. A rendőrségnek sikerült a jogtalanul elutalt összegből 3 millió 700 ezer forintot egy bankszámlán lefoglalni.