A 24.hu és a Partizán ismét összefog a választási időszakban

A 24.hu és a Partizán médiumok a 2022-es választási együttműködés sikerét követően újra közös műsorokkal készülnek a választási kampány idejére.

A két médium csütörtök esténként élő elemző műsort indít, ahol a 24.hu és a Partizán újságírói együtt várják a hallgatókat és nézőket. A Háromharmad+ című műsorban Gulyás Márton, Lakner Zoltán, Nagy József, és Pető Péter lesznek a műsorvezetők, és a műsor a választásokig minden csütörtökön este hat órakor lesz követhető.

A 24.hu elemző műsorában további újságírók is részt vesznek, mint például Bánszegi Rebeka, Bita Dániel, Kerner Zsolt, Nagy Gergely Miklós, Pap Szilárd István, és Ruff Bálint. A műsor június 13-ig lesz látható.

A péntek esti Háromharmad műsorok is folytatódnak, ahol a nézői kérdéseket követően a Napirend című műsor kerül adásba.

A Partizán a kampány utolsó heteiben napi választási műsorral jelentkezik, amelyben a 24.hu újságírói is megjelennek majd aktuális témákkal. Emellett politikai vitákat is szerveznek, május 17-én az EP-listavezetők, május 31-én pedig a főpolgármester-jelöltek vitáját rendezik meg. Az eseményeket helyszíni elemzések követik, ahol a 24.hu újságírói is részt vesznek.

A választást követő reggelen a 24.hu politikai újságírói a Partizán stúdiójában lesznek, hogy közösen elemezzék az eredményeket.

A 24.hu további választási tartalmakkal is készül, többek között elérhetővé tették az EP-választásokhoz készült mandátumkalkulátort, és a politikai újságírók hírlevelét, A következő x-et, amely minden csütörtökön jelenik meg. A Csatatér című választási sorozat is visszatér, ahol a legizgalmasabb versenyeket dolgozzák fel. Politikus-interjúkkal is készülnek.

A választás napján a 24.hu a legkönnyebben kezelhető, átlátható eredménymegjelenítőt kínálja, ahol a választási eredményeket és azok elemzését követhetik az olvasók.