A nap legfontosabb hírei – 2024. 05. 12.

Magyar Péter és Toroczkai László részvételi feltételeket szabtak a köztévés vitához. Egy orosz lakóház tíz emelete omlott össze ukrán rakétatalálat következtében. Izraeli erők egy menekülttábort bombáznak. Svájc nyerte az Eurovíziós Dalfesztivált, Ukrajna a harmadik, Izrael az ötödik helyen végzett. Varsóban leégett egy nagy bevásárlóközpont. Orbán Viktor a Liu testvérek országváltásáról beszélt, kiemelve, hogy kevés ország adott olimpiai bajnokokat Kínának. Az RTL szerint több száz dolgozót bocsátottak el az iváncsai akkumulátorgyárból. Pest vármegyében egy kiégett autóban holttestet találtak. Egy geológus szerint megfejtette a Mona Lisa rejtélyét.

Magyar Péter és Toroczkai László feltételeket támasztottak a köztévés vitában való részvételükkel kapcsolatban. Egy orosz lakóépület tíz emelete dőlt össze, miután ukrán rakétatalálat érte. Izraeli katonai erők egy menekülttábort bombáznak. Az Eurovíziós Dalfesztivál győztese Svájc lett, míg Ukrajna a harmadik, Izrael pedig az ötödik helyen zárt.

Varsóban egy tűzvész pusztította el az egyik legnagyobb bevásárlóközpontot. Orbán Viktor miniszterelnök a Liu testvérek országváltásával kapcsolatban nyilatkozott, megjegyezve, hogy Kína kevés országtól kapott olimpiai bajnokokat. Az RTL híradása szerint több száz munkavállalót bocsátottak el az iváncsai akkumulátorgyárból. Pest megyében egy kiégett autóban találtak egy holttestet. Végül egy geológus állítása szerint sikerült megfejtenie a Mona Lisa rejtélyét.