Meghan Markle Nigériában viselt ruhája rengeteg kommentet generált

Tisztelgés a királyi család előtt vagy szimpla trollkodás? Megoszlik az emberek véleménye.

Meghan Markle, a Sussex hercegnéje, egy olyan ruhát viselt Nigériában, amely széles körű vitát váltott ki. Az emberek között megoszlanak a vélemények arról, hogy ez a gesztus tiszteletadás volt-e a királyi család felé, vagy csupán egyfajta tréfálkozás. Az esemény kapcsán rengeteg komment érkezett, amelyek a ruha által sugallt iróniát boncolgatták.

Harry herceg és felesége, Meghan Markle Nigériába utaztak, ahol többek között egy röplabda meccsre is ellátogattak, ahol Harry röplabdázott a hadi rokkant veterán katonákkal. Az ő csapata végül 21:25-re kikapott a vezérkari főnök csapatától. Sussexi herceg és neje a hadi rokkantaknak szervezett Invictus Gamesről tárgyalt az afrikai országban. Harry herceg maga is volt katona, ezért viseli szívén a veteránok sorsát.

A párhoz közel álló forrás azt mondta a MailOnline-nak: „Annyira boldogok, hogy Nigériában lehetnek, és nagyon jól érzik magukat. Mindenki nagyon barátságosan fogadta őket, és igazán érzik az emberek melegét. Ami őket illeti, ez egy fantasztikus utazás volt, és nem is lehetnének boldogabbak."

Meghané volt a főszerep, de ruháját több kritika is érte

Szokás szerint Meghan volt az esemény sztárja. A PageSix szúrta ki, hogy a közösségi média felhasználók nem mentek el szó nélkül Markle ruházata mellett. A hercegné és férje 2020-ban hagyták ott a windsori kastélyt és költöztek Amerikába. Nigériai programjuk pénteken egy iskolalátogatással kezdődött. Meghan egy hát nélküli barackszínű ruhát viselt. Ebben nincs semmi különleges, de a ruha tervezője Windsornak nevezte el a ruhadarabot. Ez nem mindenkinek tetszett, némi iróniát véltek felfedezni a választásában.

„Meggyőződésem, hogy ezen a ponton már szándékosan csinálja. Az a célja, hogy beszéljenek róla, nem az, hogy elfogadják őt. Wallis kézikönyvéből tanul” – írta egy felhasználó az X-en, utalva Wallis Simpsonra, aki miatt VIII. Eduárd brit király 1936-ban lemondott a trónról, hogy feleségül vehesse a nőt.

Volt, aki nem kötekedni akart a hercegné öltözékével, csak poénosan megjegyezte: "Most tényleg sikerült kiválasztania egy Windsor nevű ruhát vagy csak poénból pimaszkodik?"

Meghan az esemény során szívesen pózolt a közös képekhez - egy idő után el is veszett a rajongók tömegében -, és néhányan még meg is könnyezték, hogy találkozhattak a hercegnével. Amikor a pár megérkezett, a rajongók egy csoportja hangos ovációba kezdett, akik „43 % nigériai” feliratú plakátokat tartottak a magasba, ezzel is utalva Meghan nemrégiben tett beismerésére, miszerint afrikai gyökerekkel rendelkezik.

A vonásai mindent elárulnak, az egész ország elolvadt, amikor bevallotta származására utalva, hogy ő bizony a mi lányunk, ennél boldogabbak nem is lehetnénk.

Harry is pályára állt

Amikor Harry a pályára lépett, hogy csatlakozzon az Invictus játék vezetőségi tagjához, David Wiseyhez, levette a korábban kapott zöld-fehér nigériai sálat és a csapat többi tagjához csapódott, hogy a megmérettetés előtt lepacsizhasson mindnyájukkal.

Tekintse meg galériánkat a megható pillanatokról, ahogy a nigériai rajongók elolvadnak Meghan Markle-től.