Jennifer Garner és az anyaság: „Arra születtem, hogy szaporodjak”

Jennifer Garner, a híres színésznő, egy podcastműsorban osztotta meg gondolatait az anyaságról, és elég szokatlan módon fejezte ki, mennyire szereti ezt a szerepet az életében.

Jennifer Garner, aki három gyermeket nevel exférjével, Ben Affleckkel, a minap egy podcastműsor vendégeként beszélt az anyaságról. A 52 éves színésznő, aki olyan filmekben szerepelt, mint a Hirtelen 30 és az Igen nap, elmondta, hogy mindhárom gyermekük, a 18 éves Violet, a 15 éves Seraphina, aki nemrég coming outolt, és a 12 éves Samuel tervezett volt, és a terhességek során nem kellett sokat próbálkozniuk.

Garner szerint a három terhesség alatt összesen körülbelül 4-5 hónapig próbálkoztak, és mindegyik terhesség jól alakult. A színésznő azt is hozzátette, hogy szerinte akár most is teherbe tudna esni, mivel úgy érzi, arra született, hogy szaporodjon, és megjegyezte, hogy széles a csípője.

A podcastműsorban a beszélgető partnere Garnernek azt tanácsolta, hogy gondolja meg, mit mond, de a színésznő nem mutatott aggodalmat ezzel kapcsolatban.