Blikk játék nyertese utazásra költi a nyereményét

A Blikk olvasói közül Palásti Jenőné volt az a szerencsés, aki húszezer forintos utalványt nyert, amit egy közelgő buszos kirándulásra tervez elkölteni.

Palásti Jenőné, aki eddig még sosem nyert a lapunkkal, most először lett gazdagabb egy húszezer forintos utalvánnyal. A 55 éves Anna elmondása szerint a férje számára szinte minden nap megvásárolja az újságot, és a nyereményt egy hamarosan esedékes buszos kirándulásra, Kakkóba tervezik felhasználni. Anna boldogan nyilatkozott a nyeremény felhasználásáról.

A Blikk nem csak Palásti Jenőnét tette boldoggá, hanem más olvasóknak is lehetőséget biztosít arra, hogy megvalósítsák álmaikat. A Blikk Vakáció nevű játékuk május 26-ig tart, melynek keretében három darab, egyenként 400 ezer forint értékű utazási utalványt sorsolnak ki. A játékban való részvételhez a Blikkben található pályázati szelvényen kell megválaszolni az aznapi kérdést, három különböző szelvényt összegyűjteni, majd azokat eljuttatni a megadott címre vagy e-mailben beküldeni. A beküldési határidő május 28. éjfél, a sorsolás pedig május 29-én 11 órakor lesz. A fődíjon kívül minden nap van lehetőség nyerni, ehhez csupán az aznapi helyes választ kell SMS-ben elküldeni. Az időben elküldött helyes válaszokkal 20 ezer forint nyerhető.