Gáspár Zsolti meglepődött PSG Oglin

Gáspár Zsolti, a Farm VIP műsorvezetője, nemrégiben fogadta otthonában a Kőgazdag Fiatalok című reality sztárját, PSG Oglit, azaz Papp Olivért, aki közösségi oldalán köszönte meg a látogatást.

Gáspár Zsolti elárulta, hogy csupán néhány napja ismeri Papp Olivért, és korábban a tévében látottak alapján nem volt jó véleménye róla. Azt hitte, hogy PSG Ogli egy felszínes, teljesítmény nélküli milliomos, de személyes találkozásuk során kellemesen csalódott. "Bevallom őszintén, csalódtam, nagyot csalódtam. Nem voltam jó véleménnyel róla, egy felszínes, tipikus teljesítmény nélküli milliomosnak hittem. Pedig nem az! Egy nagyon komoly embert ismertem meg benne, aki józanul gondolkozik, és egyáltalán nincs elszállva magától. Nagyon megkedveltem!" - nyilatkozta a Ripostnak.

Gáspár hozzátette, hogy PSG Ogli az ikrei korában van, és bár fiatal, mégis megfontolt. Azt is megjegyezte, hogy a fiatal milliomosnak jót tenne a kétkezi munka, például a farmján. "Mondjuk azért jöhetne hozzám a farmra, ráférne a kétkezi munka, mert ránézésre még sosem csinált kétkezi munkát. Ganézhatna a disznók alól, a tehenek alól, mert nagyon kis művészi a keze" - mondta Gáspár.

A találkozó apropóját egy közös jó barátjuk adta, aki tudta, hogy Gáspár szereti a baklavát, és mivel a műsorvezető kényszerpihenőn volt, arra kérte Oglit, hogy vigyen neki süteményt Nógrádmegyerre. "Van egy közös jó barátunk, aki tudja, hogy imádom a baklavát, megtudta, hogy kényszerpihenőn fekszem itthon. Ezért, hogy gyorsabban gyógyuljak, megkérte Oglit, hogy hozza már el nekem Nógrádmegyerre. És nézzétek meg, milyen aranyos ez a fiú, el is hozta, ezzel nagyot nőtt a szememben!" - osztotta meg Gáspár a Riposttal.