Automatikus Munkabérelőleg Rendszer indul

A MagNet Faktor Zrt. és a Kulcs-Soft Nyrt. közös fejlesztése, az Automatikus Munkabérelőleg Rendszer (AMBER) lehetővé teszi a munkavállalók számára, hogy gyorsan és egyszerűen jussanak hozzá a már ledolgozott munkanapok után járó fizetésükhöz.

Az AMBER szolgáltatás révén a bérszámfejtő szoftvert használó cégek alkalmazottai kamat- és adómentesen, rugalmasan vehetik fel a bérüket, akár hetente vagy annál is gyakrabban. Ez a lehetőség nemcsak a dolgozóknak jelent könnyebbséget, hanem a vállalkozásoknak is, hiszen csökken az adminisztratív terhelésük, és a bérfizetés folyamata is rugalmasabbá válik.

A rendszer automatikusan, időarányosan számolja ki a lehívható összeget, amelyet a munkavállalók online, okos eszközökön keresztül, valós idejű átutalással vehetnek igénybe. A vállalkozások számára is előnyös, mivel a likviditásukat nem érinti kedvezőtlenül az előlegek automatikus átutalása, hiszen a MagNet Faktor előfinanszírozza azokat meghatározott keretösszeg alapján.

A munkáltatók a MagNet Faktorral kötött szerződésben határozzák meg azt a limitet, amelyen belül a munkavállalók munkabér-előleget hívhatnak le. Az AMBER rendszerének egyszerű implementálása után a munkavállalókat egyénileg vagy csoportos importálással lehet rögzíteni, és beállítható a lehívható bérszázalék is.

Az AMBER felületén a munkáltatók folyamatosan nyomon követhetik az aktuális szabad keretet, a megelőlegezett összegeket és a lehívások részleteit, miközben a munkavállalók percek alatt hozzáférhetnek a már ledolgozott munkaórák utáni bérükhöz, munkabérelőleg formájában.