Usher 5 millió dolláros karórával hódított a Met-gálán

Az idei Met-gálán Usher is megmutatta, hogy nem kell neki spórolnia, amikor egy több millió dolláros karórával érkezett a vörös szőnyegre.

Az énekes egy Alexander McQueen öltönyben és rózsákkal díszített köpenyben tűnt fel, de a figyelem középpontjába mégis az őt díszítő különleges karóra került. A Jacob & Co által készített óra rózsaszínű, fehér aranyból és zafírüvegből készült, továbbá 714 darab rubint díszíti, és az ára körülbelül 5 millió dollár, azaz 1,8 milliárd forint körül mozog a Business Insider információi szerint.

Usher legutóbbi híreiről is beszámoltunk, amikor a Grammy-díjas művész összeházasodott kedvesével, Jennifer Goicoecheával, röviddel azután, hogy a 2024-es Super Bowl félidei show-jának sztárfellépője volt.

A Met-gálán azonban Usher extravagáns megjelenése ellenére sem szerezte meg a legextrémebb öltözékért járó címet. A legmegosztóbb ruhákban felvonuló hírességek toplistáját Kim Kardashiantól Lana Del Rey-ig szedtük össze, míg egy másik cikkünkben a "garden of time", azaz "az idő kertje" témakör szerint öltözött vendégeket mutatjuk be galériában.