"A lányomra emlékeztetsz..." - Robban a botrány? Egy pornószínésznő meghökkentő részletességgel vallott Donald Trump ellen

Kedden Stormy Daniels részletes vallomást tett a New York-i bíróságon, amely Donald Trump elleni perben zajlik, és a hallgatási pénzekről szól.

A Blikk beszámolója szerint a pornószínésznőnek Trump a 2016-os kampánya idején 130 ezer dollárt fizetett, hogy ne beszéljen a korábbi afférjukról. Az ügyvédjén keresztül történt kifizetés önmagában nem lenne illegális New York állam törvényei szerint, de az összeget jogi költségként tüntették fel, ami büntetendő lehet. A Trump ellen felhozott vádpontok üzleti nyilvántartások meghamisítására vonatkoznak.

Daniels a meghallgatáson beszámolt a szexuális együttlétről is, amit állítása szerint Trumppal folytatott, beleértve a volt elnök boxeralsóját, a szexuális pózt, és hogy nem használtak óvszert.

Az első találkozás

Stormy Daniels, akinek valódi neve Stephanie Clifford, az első találkozásukról is mesélt. Egy 2006-ban megrendezett jótékonysági golfversenyen futottak össze, és egy közvetítő küldte Trump szállodájába, ahol vacsorára hivatalosnak hitte magát. Trump azonban selyem vagy szatén pizsamában jelent meg előtte.

Daniels gúnyolódva megjegyezte, hogy Trump talán Hugh Hefner pizsamáját viseli, majd arra kérte, hogy öltözzön át. A beszámoló szerint Trump megkérdezte Danielst, hogy rendszeresen teszteli-e magát nemi betegségekre, és beszélt arról, hogy ő és felesége, Melania külön szobában alszanak. Daniels a mosdóba ment, és amikor visszatért, Trump már az ágyon feküdt boxeralsóban és pólóban.

Az ügyész, Susan Hoffinger megszakította Daniels beszámolóját, aki megerősítette, hogy az ágyon kötöttek ki és lefeküdt vele. A nő azt is elmondta, hogy beszélgettek a felnőttfilmes múltjáról és arról, hogy esélye lehet-e beválogatni Trump valóságshow-jába, A gyakornokba. Trump állítólag azt mondta Danielnek, hogy emlékezteti a lányára, aki szintén okos, szőke és gyönyörű.

Az MTI szerint a tárgyalás csütörtökön folytatódik, amikor Daniels ismét tanúként fog szerepelni. A bíró korábban nyilatkozattételi korlátozást rótt ki, és 1000 dollár bírságot szabott ki, valamint elzárással fenyegette meg Trumpot, ha megsérti a korlátozást. Trumpot múlt héten már 9 ezer dollár bírsággal sújtották, kilenc alkalommal sértette meg a tilalmat. A határozat értelmében az exelnök és képviselői nem említhetik a vád tanúit és az esküdteket nyilatkozataikban.