Újra egy párt alkothat az RTL sztárpárja

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge kapcsolata viharos időszakokon ment keresztül, de úgy tűnik, ismét összemelegedtek. Egy közös esti randevú és egy árulkodó Instagram-sztori alapján felmerül a gyanú, hogy a szakítás után újra együtt vannak.

Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge kapcsolata eddig sem volt zökkenőmentes. A pár, akik egy forgatáson ismerkedtek meg, gyorsan egymásba szerettek, annak ellenére, hogy Joe korábban nem gondolta volna, hogy ennyivel fiatalabb nővel kerül kapcsolatba. A 21 év korkülönbség ellenére a lánykérés is megtörtént már másfél hónap után.

A Nyerő Páros című műsorban beszéltek először arról, hogy gyakran heves vitáik vannak, melyek során Csenge többször is összepakolt és elhagyta Joe-t. A kapcsolatukban többször előfordult már szakítás, de mindig visszataláltak egymáshoz. Az utóbbi időben azonban úgy tűnt, hogy a szakításuk végleges lesz, hiszen Joe két hete a közösségi médián keresztül közölte, hogy véget ért a kapcsolatuk, és jókívánságait fejezte ki Csenge felé.

A közelmúltban azonban változás állt be a helyzetükben. Csenge egy Instagram-sztoriban osztotta meg, hogy együtt töltötték az estét, és együtt vacsoráztak a kedvenc olasz éttermükben. A posztban Joe neve mellett egy szív is megjelent, ami arra utalhat, hogy a kapcsolatukat újra megpróbálják folytatni.