Orbán Ráhel megnyílt a nagyközönség előtt

Orbán Ráhel, a miniszterelnök lánya, aki saját vállalkozásban babaruhákat árul és a férje, Tiborcz István érdekeltségébe tartozó BDPST Koncept kreatív igazgatójaként is tevékenykedik, meglepetésszerűen nyilvánossá tette Instagram-oldalát, így betekintést engedve mindazoknak, akik kíváncsiak a gazdagok és hírességek életére.

Orbán Ráhel szerdán reggel döntött úgy, hogy nyilvánossá teszi Instagram-profilját, amelyen keresztül a követői bepillantást nyerhetnek abba a világba, ahol ő mozog. Ez a lépés éppen fél nappal azután történt, hogy a Pesti Vigadóban bemutatta a BOTANIQ Collection ernyőmárkáját, amelyet a hazai és nemzetközi szakma, valamint a média képviselőinek szántak.

A bemutató részleteiről és arról, hogy mely média képviselői lehettek jelen, nem szolgáltak információval. A G7 korábban, 2023 végén már beszámolt arról, hogy Orbán Ráhel férje, Tiborcz István a Botaniq Collection néven új brandet épít a kisebb luxusszállói köré, amelyek közé olyan neves helyszínek tartoznak, mint a Botaniq Turai Kastély, az Andrássy Kúria & Spa, a Verno House és a Botaniq Budai Klub, valamint több Michelin Guide ajánlással bíró étterem.

A bemutatón jelen voltak ismert személyiségek is, mint például Vasvári Vivien, Dobó Kata, Rubint Réka és Rogán Cecília, akiket a színpadról Szekeres Nóra szórakoztatott. Tóth Gabi és Zimány Linda bár nem vettek részt az eseményen, de Orbán Ráhel Instagram-videóját lelkesen lájkolták. Az Instagram-oldal nyitva maradásával a jövőben is nyomon követhetjük a gazdagok és hírességek életét.

A 444 észrevétele szerint Orbán Ráhel eddig elég visszafogottan használta az Instagramot, pár havonta posztolva, és nem osztott meg túl sok részletet a magánéletéről. Azonban a legutóbbi bejegyzése egy reklámvideó volt, amely a BOTANIQ Collection ernyőmárkájának bemutatóját örökítette meg. A követők reménykedhetnek, hogy a jövőben Orbán Ráhel még szélesebbre tárja az Insta-ajtót a fényűzés világába. Az Instagram-fiókján három gyermek édesanyaként és a férje hotelbirodalmának kreatív igazgatójaként mutatja be magát, és az első bejegyzését 2020 januárjában tette közzé, de azóta csak tizenhat alkalommal posztolt.

Orbán Ráhel Instagram-profilján leginkább a munkájával kapcsolatban vagy a gyermekiről oszt meg tartalmat, de nem tűnik túl aktívnak a közösségi médiában. A közösségi oldalán két kislányát, Anna Adélt és Alizt is megmutatta hátulról, valamint saját magáról is posztolt képeket. Az új bejegyzések és a nyilvánosságra hozott fotók révén a követők most már közvetlenebb betekintést nyerhetnek Orbán Ráhel mindennapjaiba.