Sikamlós pillanatok a VV-villában: mit csináltak Geriék a golyókkal?

Mágnessel és kekszekkel kellett megbirkóznia a villalakóknak, akik mindkét feladatban remekeltek.

Kikidi villamester vezénylete mellett két, egyenként háromfős csapatra oszlottak a ValóVilág 12. játékosai: Kikidi Ginával és Dorkával, Reni Valennel és Bogival, míg Geri Giadával és Dzsigerivel próbálta meg a lehető legtöbb fémgolyót összegyűjteni a derekukra kötött mágnes segítségével.

Dorka elmondása szerint kezdetben aggódott a patkós játék miatt, de a koncentráció és a higgadtság segített neki a golyók összegyűjtésében. Örömét fejezte ki, hogy a nyertes csapat tagja lehetett.

A két legjobban teljesítő csapat, Kikidi és Geri csapata, a kekszes plexifallal mérkőzött meg. Gina és Geri irányítóként segítették csapattársaikat, Giadát és Dzsigerit, valamint Dorkát és Kikidit, akik bekötött szemmel próbálták meg a lehető legtöbb kekszet megenni.

Giada beszámolója szerint sosem evett még ennyi kekszet egyszerre, és bár aggódott, hogy véletlenül lefejelik egymást Dzsigerivel, végül jól összedolgoztak, és kéz a kézben biztosították egymást. Giada különösen boldog volt, hogy nyertek, és hogy részt vehetett a sikerben. Geri és Giada csapata jutalmul fagylaltot kapott.