Életveszéyes vagánykodás a Margit-hídon: villamos ütközőjén utaztak

Egy frissen felkerült videóban két fekete maszkot és felsőt viselő fiatal látható, ahogy veszélyes mutatványt hajtanak végre: a 4-es 6-os villamos ütközőjén ülve próbálnak átkelni a Margit-hídon.

A közösségi médiában terjedő felvétel döbbenetes jeleneteket örökített meg. A TikTok-on közzétett videón két fiatal kapaszkodik a villamos hátulján, az ütközőn, miközben a jármű halad a pesti oldalról a Margit hídon keresztül. A felvételen jól látható, hogy az arcukat teljesen eltakaró fekete maszkokban és fekete felsőkben vannak, ami még inkább növeli a tettük kockázatát.

A Mandiner hívta fel a figyelmet a videóra, amelyben a két fiatal a veszélyes és felelőtlen cselekedetet hajtja végre. A fővárosi villamos vonalán korábban is történtek már furcsa események, például decemberben egy férfi levágta egy utas haját egy járaton, de ez a mostani eset még veszélyesebbnek tűnik.

A közösségi médiában megosztott videók gyakran vezetnek hasonló veszélyes mutatványok megismétléséhez, ezért fontos, hogy a hatóságok és a közlekedési vállalatok is felhívják a figyelmet a hasonló esetek veszélyeire. Az ilyen típusú incidensek nemcsak az elkövetők, hanem a többi utas és a közlekedés biztonságát is veszélyeztetik.