"A szemembe hazudsz, én ezt már nem bírom!" - kiakadt a Next Top Model Hungary sztárja

Egyre feszültebb a hangulat a Next Top Model Hungary versenyében, ahol a versenyzők közötti rivalizálás egyre élesebbé válik. Hawa nem bírja tovább Cinti viselkedését, és komoly vádakkal illeti.

A modellverseny döntője közeledtével a lányok közötti versengés egyre inkább kiéleződik. A 10 millió forintos fődíj és a nemzetközi modellkarrier lehetősége miatt a versenyzők közötti feszültség egyre nő. Legutóbb Hawa és Gabi kerültek a többiek célkeresztjébe, mert nem voltak hajlandóak teljesen meztelenre vetkőzni egy aktfotózási feladat során.

Hawa, aki az előző héten nyert, rövid időre találkozhatott a családjával, de ekkor szembesült egy váratlan helyzettel. Cintiával való beszélgetése hamar veszekedésbe fulladt, amikor Hawa szembesítette őt azzal, hogy szerinte Cintia egy korábban elmesélt személyes történetét sajátjaként adta elő.

Hawa felháborodását tovább növelte, hogy a többi modell is furcsának találta Cintia viselkedését, és a vasárnapi catwalk után többen is úgy vélték, hogy Cintia kiszemelte magának Hawa párját a fehérneműs divatbemutatón. Bár ezt nem közölték Hawával, hogy ne bonyolítsák a helyzetet, a pletykák mégis eljutottak hozzá.

Hawa a TV2 következő részében elmondta: "Nem szeretném újra és újra azt visszahallani, hogy megláttad a barátomat és totál begerjedtél rá. Több lánytól is hallottam, mennyire gáz volt, hogy beindultál rá! Nem értelek, visszamondod a sztorijaimat, mindenkinek a háta mögött mást mondasz, már mindenki mondja, hogy ne pátyolgassunk, vigyázzunk veled. Mi Gabival pedig próbálunk kedvesek lenni, de már mindenkinek megvan a véleménye rólad…" - idézte a Bors.