Útfelújítások az M0-son: fontos információk az autósoknak

Az M0-s autóúton a következő napokban több lezárás is várható, amelyek az útfelújítási munkálatok miatt alakulnak ki.

Az M0-s autóút 14-es kilométer szelvényében, Tétény térségében 2024. május 8-án és 9-én este 19 óra és reggel 7 óra között sávzárásra kell számítaniuk az autósoknak. Ebben az időszakban a gyorsforgalmi út feletti portálokon dolgoznak majd a szakemberek. Ugyanezen napokon, este 19 órától másnap reggel 7 óráig két sávot lezárnak a 14-es kilométer szelvényben, ami az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya felé történő közlekedést érinti, ezalatt két sávon haladhat a forgalom.

Május 9-én, csütörtökön reggel 8 órától délután 15 óráig a 2-es és 3-as kilométerszelvények környezetében, Törökbálint térségében burkolatjavításokat végeznek, amelyek miatt az M1-es autópálya irányából az M5-ös autópálya irányába egy sávon haladhat majd a forgalom.

A munkavégzések idején előjelző táblák és változtatható jelzésképű digitális táblák hívják fel a közlekedők figyelmét a korlátozásokra. A munkaterületeken 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben. A közlekedőknek ajánlott indulás előtt tájékozódniuk a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a weboldalon, illetve hasznos lehet navigációs vagy közösségi autós alkalmazások igénybevétele az optimális útvonal megtervezéséhez.