L.L. Junior ismét gyorshajtáson érték

L.L. Junior, a népszerű zenész, aki korábban már többször megszegte a közlekedési szabályokat, most lakott területen belül száguldott.

Tavaly augusztusban L.L. Junior egy videót osztott meg közösségi oldalán, amelyben 100 km/h sebességgel hajtott a Petőfi-hídon, miközben G.w.M egy másik autóban haladt mellette. Az eset kapcsán a rendőrség eljárást indított, és a két zenésznek fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabtak ki. Emellett L.L. Junior 20 ezer forint pénzbírságot és további 3 büntetőpontot kapott a vezetés közbeni mobiltelefon-használatért.

A rapper legutóbbi gyorshajtását saját maga buktatta le, amikor Instagram-oldalán megosztotta, hogy siet haza gyermekéhez. A közzétett képen a GPS-en villogó 50-es tábla mellett látható, hogy a zenész 99 km/h sebességgel hajtott lakott területen belül. A közösségi médiában a felhasználók azonnal észrevették a szabálytalanságot, és sokan felháborodva kérdezték, hogy miért nem vonták még meg a zenész jogosítványát.

Az újabb gyorshajtási esetet a Ripost vette észre, és a Redditen is megjelent felvétel tanúsága szerint a GPS-en az 50-es tábla villog, de a sofőr 99 km/h sebességgel hajtott. L.L. Junior tavalyi száguldozása azért is váltott ki nagy felháborodást, mert nem sokkal korábban az Árpád hídon meghalt egy ember egy spontán gyorsulási versenyben. A rapper akkor sajnálatát fejezte ki azért, ha bárkit megbotránkoztatott.

A HVG szerint L.L. Junior nem tanult saját hibájából, hiszen a minap újabb közúti szabálysértéséről tett közzé videót. A Redditen jelent meg a felvétel az Instagramon amúgy csak korlátozott ideig elérhető sztoriról, amiben az látszik, hogy bár az autó GPS-én villog az 50 km/h-ás sebességhatárra figyelmeztető jelzés, a sebességmérő 99 km/h-át mutat. Tavaly augusztusban egy másik előadóművész, G.w.M. nyomába eredve hajtott hasonló sebességgel a Petőfi hídon. Az eset akkor azért váltott ki különösen nagy felháborodást, mert bő egy hónappal korábban egy száguldozó autós halálra gázolt egy kerékpárúton guruló biciklist az Árpád hídon.