Kása Eszter az Álommeló győztese

Kása Esztert barátnője, Anita motiválta, hogy jelentkezzen Az Álommeló versenybe, ahol végül megnyerte az elnöki asszisztensi pozíciót és a havi bruttó 3 millió forintos fizetést.

Március végén indult újra Az Álommeló versenye, ahol a jelentkezők egy havi bruttó 3 millió forintos fizetésért, egy felső középkategóriás autóért és egyéb juttatásokért versenyeztek. Balogh Levente, a milliárdos üzletember, Kása Esztert választotta ki az elnöki asszisztensi pozícióra, bár eleinte nem gondolta, hogy Eszter a végéig menetel majd. Az üzletember szerint az első benyomások alapján úgy tűnt, Eszter körülbelül két napig lesz jelen a versenyben.

Eszter elmondása szerint kezdetben meg volt szeppenve, és nem mutatta meg, milyen komoly nő valójában. A győzelemhez vezető úton barátnője, Anita volt a legnagyobb támogatója, aki kutyakozmetikusként dolgozik, de Eszter szerint tanácsadónak vagy motivációs trénernek is elmehetne. Anita noszogatásának köszönhetően jelentkezett a műsorba.

Anita arról számolt be a Fókusznak, hogy Eszter vegetált és nem találta a helyét, ezért bátorította őt a jelentkezésre. Eszter többször is megemlítette, hogy képes lenne a feladatok elvégzésére, de csak nevetett és legyintett, amikor Anita a jelentkezésre buzdította. Végül egy esti költözés során Anita addig maradt, amíg Eszter fel nem adta a jelentkezését.

A győzelem után Eszter elsőként Anitának telefonált, hogy megköszönje a bátorítást és bejelentse: megnyerte az elnöki asszisztensi pozíciót.

A 29 éves szigetszentmiklósi lány június elsejével kezdi meg az új munkáját, de már májusban is aktívan részt vesz a cég rendezvényein, hogy jobban megismerje a vállalatot. Eszter megjegyezte, hogy június elsejét nem Magyarországon fogja tölteni, ami egy mélyvízbe ugrásnak ígérkezik számára.