Kalapáccsal támadt egy biciklisre egy autós Budapesten 

Zuglóban egy autós és egy biciklis közötti konfliktus eszkalálódott, amikor az autós kalapáccsal követelte a biciklistől, hogy kérjen bocsánatot egy korábbi incidens miatt.

Egy április 27-i eset kapcsán a Budapesti Autósok egyik olvasója számolt be arról, hogy a kerékpározás közben konfliktusba keveredett egy autóssal. Az Erzsébet királyné útján történt incidens során a biciklis megállt, hogy átengedjen egy anyukát és két gyermekét a zebrán, ekkor egy busz és egy taxi rendszámú autó is elhaladt mellette. Az autó lassítás nélkül hajtott el, annak ellenére, hogy a biciklis jelezte neki, hogy lassítson.

Az autósra trágár szavakkal és középső ujjának felmutatásával reagálva a biciklis kifejezte nemtetszését az autós közlekedési stílusa iránt.

A konfliktus később fokozódott, amikor az autós egy kalapáccsal a kezében várt a biciklisre az Amerikai úton, és követelte tőle a bocsánatkérést. A biciklis végül bocsánatot kért, hozzátéve, hogy ő maga villamosvezetőként dolgozik, és ha minden közúti sérelemre így reagálna, már börtönben lenne.

Az eseményeket egy fedélzeti kamera is rögzítette.