Augusztus 20-án kedvezményes árak az állami bisztrókban

Augusztus 20-án, az államalapítás ünnepén, az állami SZIN Bisztrókban a piaci ár alatt kínálnak ételt és italt. A Szent István-napi termékek közül a fél literes ásványvíz 200, a dobozos sör 400, míg a perec 300 forintba kerül majd.

Az ünnepségsorozat szervezői kiemelték, hogy fontos számukra, hogy mindenki megfizethető áron juthasson élelmiszerhez és italhoz az ünnepen. A tavalyi évhez képest a perec ára nem változott, azonban az ásványvíz ára tíz forinttal, a söré pedig ötven forinttal emelkedett.

A rendezvényen a látogatók nemcsak kedvezményes árakon vásárolhatnak, hanem megkóstolhatják Magyarország tortáját és a cukormentes változatát, valamint a Szent István-napi kenyeret is a Magyar Ízek Utcáján, a Csárdafesztiválon és a Vigadó Piano helyszínén. Tavaly a dobozos sör hatósági ára még 350 forint volt, de a beszerzése kihívásokat jelentett a fogyasztók számára.

A Szent István-nap részletes programja, valamint az előadókkal és a műsorokkal kapcsolatos információk elérhetők a folyamatosan frissülő szentistvannap.hu weboldalon és a hamarosan letölthető mobilalkalmazásban is.