A Győri Audi ETO KC a Bajnokok Ligája elődöntőjében

A Győri Audi ETO KC csapata a Team Esbjerggel mérkőzik meg a női kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, ahol lehetőségük nyílik a Ferencváros kiejtésének megbosszulására.

A Győri Audi ETO KC és a Team Esbjerg közötti elődöntő párosítást az Európai Kézilabda Szövetség sorsolta ki Budapesten. A két csapat korábban már hatszor csapott össze a Bajnokok Ligájában, és ezeket a találkozókat mindig a győriek nyerték meg. Az Esbjerg azonban erősségét mutatta, amikor a Ferencvárost kiejtette a versenyből, különösen a dániai visszavágón teljesítettek kiemelkedően.

A másik elődöntőben a német SG BBM Bietigheim, amelynek soraiban Faluvégi Dorottyát, Háfra Noémit és a gyógyuló Szikora Melindát találjuk, a francia Metz HB csapatával küzd meg a döntőbe jutásért. A női négyes döntőt június első hétvégéjén rendezik meg a budapesti MVM Dome-ban.

A férfiaknál a címvédő német SC Magdeburg az Aalborg HB csapatával találkozik, míg a Barcelona a THW Kiel ellen lép pályára, ahol Imre Bence is szerepet kap majd. A férfi négyes döntőt június 8-9-én rendezik a kölni Lanxess Arenában.

Kézilabda Bajnokok Ligája, négyes döntő

Nők (június 1., 2., MVM Dome):
- Team Esbjerg (dán) - Győri Audi ETO KC
- Metz HB (francia) - SG BBM Bietigheim (német)

Férfiak (június 8., 9., Lanxess Arena):
- SC Magdeburg (német) - Aalborg HB (dán)
- Barcelona (spanyol) - THW Kiel (német)