23 évesen lett milliárdos a magyar srác

Még csak 23 éves, de már milliárdos a Mobilfox tulajdonosa, Diller Kevin. A fiatal üzletember sikereiről és életútjáról mesél majd a Beköltözve Hajdú Péterhez című műsorban.

Az egri születésű Diller Kevin már az általános iskolában kezdett el telefontokokat készíteni, és ma már egy milliárdos vállalkozás élén áll. A Mobilfox márka nemcsak Magyarországon, hanem további tizenegy országban is ismert, köztük Görögországban, Németországban, Romániában, Hollandiában és az Egyesült Államokban is. A TikTokon például egymillióan követik a vállalatot.

A fiatal vállalkozó nemrégiben Hajdú Péter vendége volt, ahol beszélt arról, hogy soha nem félt attól, hogy csődbe megy, és nem aggódik amiatt, hogy valaha szegény lesz. Diller Kevin szerint a boldogság nem a pénzből fakad, hanem abból, hogy az embernek nincs anyagi stressze.

A műsorvezető, Hajdú Péter érdeklődött afelől is, hogy ha Diller Kevin úgy döntene, többé nem dolgozik, akkor is meg tudna-e élni a jelenlegi vagyonából. Az üzletember válasza szerint már most olyan szinten meg van teremtve a vagyon, hogy élete végéig ki tudna fizetni mindent.

A pénteki adásban Diller Kevin az utóbbi időben körülötte kialakult balhékról és egy szörnyű balesetről is beszámol, amelynek nyomai máig megmaradtak rajta. Egy szilveszteri incidens során egy barátja véletlenül római gyertyával találta el a nyakát.

A teljes interjút a Beköltözve Hajdú Péterhez műsorban pénteken 19 órától lehet majd megtekinteni a Frizbi TV YouTube-csatornáján.