Kása Eszter az Álommeló győztese

Balogh Levente, az Álommeló műsorában nem számított arra, hogy Kása Eszter lesz az, aki végül elnyeri az elnöki asszisztensi pozíciót. Az üzletember elárulta, hogy kezdetben úgy gondolta, Eszter csupán két napig bírja majd a versenyt.

A Blikk beszámolója szerint Kása Eszter nyerte meg az Álommeló idei évadát, és ezzel ő lett Balogh Levente elnöki asszisztense. Az üzletember és a győztes a Reggeliben idézték fel a műsor során rájuk váró kihívásokat. Balogh Levente elmondta, hogy napról napra változott a véleménye arról, ki lehet a legmegfelelőbb jelölt a munkára. Az első perctől fogva biztos volt abban, hogy idén női jelöltet választ, annyival dominánsabbak voltak férfi társaiknál.

"Napról-napra mindig változik az elképzelés, hogy ki a legjobb. De a végén mindig a legjobb győz." - osztotta meg Balogh Levente, hozzátéve, hogy eleinte nem gondolta, Eszter ilyen sokáig jut majd. Az üzletember kezdeti benyomása Eszterről az volt, hogy körülbelül két napot lesz ott.

Eszter szerint az első napokban meg volt szeppenve, és sokan nem ismerték fel, hogy a mosolygós, kislányos külső mögött milyen komoly nő rejtőzik. Balogh Levente szerint Eszter igazi képességei akkor mutatkoztak meg, amikor egy kihívással megijesztette őt.

"Aztán rendszert csináltam belőle, hogy mindig megijesztettem. Tudtam, hogy rejtett tartalékai vannak, elő akartam csalogatni" - magyarázta az üzletember. Eszter is megerősítette, hogy gyakran találkozik hasonló prekoncepciókkal, és nehezen veszik komolyan a mosolygós, kislányos kisugárzása miatt.

Eszter a győzelme után néhány nappal megosztotta, hogy a havi bruttó 3 millió forintos fizetéséből mit tervez vásárolni. A közös munka hivatalosan június elején kezdődik, de addig is Balogh Levente már feladatokat oszt rá. Az üzletember azt is hozzátette, hogy szeretné, ha a győztes erősítené a sales csapatát, és tervei szerint inkább az értékesítési vonalon fogja alkalmazni.

Balogh Levente szerint az idei évadban egyértelmű volt, hogy női győztes lesz, mivel a jelentkezők között nagyon erős női versenyzők voltak. A második helyezett, Steiner Rachel a műsort követően arról beszélt, szerinte mit ronthatott el, hogy végül lecsúszott a dobogó legfelső fokáról.