A veszprémi kézilabda-szurkolók tüntetést szerveznek

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának szurkolói demonstrációt szerveznek, hogy kifejezzék nemtetszésüket a klubvezetés döntése ellen, miszerint szerződést hosszabbítanának Momir Ilic vezetőedzővel és Gulyás Péter másodedzővel.

A Veszprémi Szurkolói Egyesület közösségi oldalán megosztott bejegyzés szerint a klub sikertelen Bajnokok Ligája-szereplése ellenére a vezetőség, pontosabban Csík Zoltán, hosszabbítani kíván az edzőpárossal, ami a szurkolók szerint elfogadhatatlan. A közleményükben kifejtették, hogy az elmúlt három év során a csapat játékában hanyatlást tapasztaltak, és attól tartanak, hogy a szerződéshosszabbítás további negatív változásokat eredményezhet, beleértve a kulcsjátékosok távozását is.

A szurkolók a demonstrációt május 7-én, 18 órára tervezik a Veszprém Aréna előtti térre, ahol petíciót kívánnak aláíratni a résztvevőkkel, amelyet aztán eljuttatnak az illetékeseknek. A szervezők reményét fejezték ki, hogy a közösségi médiában már hangot adott sok ezer ember a tényleges megjelenéssel is támogatja majd az ügyet.

A Telekom Veszprém csapata a dán Aalborg HB ellen esett ki a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, és ez volt az első alkalom 2014 óta, hogy két egymást követő szezonban nem jutottak be a sorozat kölni négyes döntőjébe. Csík Zoltán, a Veszprém Handball Team Zrt. vezérigazgatója a klub közösségi oldalán kijelentette, hogy a csapat és a szakmai stáb továbbra is élvezi a vezetőség teljes bizalmát. Momir Ilic és Gulyás Péter szerződése az aktuális szezon végén jár le.