„Túl kövér vagy!” – Halálra futtatta 6 éves gyermekét a kegyetlen apa

Egy hatéves gyermek meggyilkolásával vádolt apát azzal gyanúsítanak, hogy futópadon kényszerítette a gyermekét, mert túlsúlyosnak tartotta. A 31 éves Christopher Gregort azzal vádolják, hogy megölte fiát, Corey Micciolót, aki súlyos sérüléseket szenvedett, többek között a szívére mért ütéstől, mielőtt elhunyt.

A vádlottat, Christopher Gregort azzal vádolják, hogy a New Jersey-i Atlantic Heights edzőteremben futópadon kényszerítette futásra a gyermekét. A biztonsági kamerák felvételein látható, hogy a gyermek többször elesett, de az apa mégis arra ösztönözte, hogy folytassa az edzést. A felvételeken az is megfigyelhető, hogy a férfi felkapta a fiát és visszatette a futópadra, és egy ponton úgy tűnik, mintha megharapná a gyermeket, hogy tovább fusson.

Corey Micciolo édesanyja, Bre Micciolo, a bírósági tárgyaláson sírva nézte végig a felvételeket. Ő volt az első tanú, aki vallomást tett, és elmondta, hogy napokkal a tragédia előtt jelentette a gyermek sérüléseit a New Jersey-i Gyermekvédelmi és Gyermekmegmaradási Osztálynak.

A kisfiú a halála előtt beszámolt a gyermekvédelmi szakembereknek arról, hogy mire kényszerítette az apja. Másnap kórházba került, miután émelygéssel, légszomjjal, szavainak elmosódásával és botladozással ébredt. A halála után a boncolás során több sérülést is felfedeztek a testén, többek között tompa ütés okozta sérüléseket a mellkasán és a hasán, szívén szakadást, a bal tüdőn zúzódást, valamint a máján szakadást és zúzódást.