Előzés közben repülő üzemmódra váltott egy autós Kőbányán

Egy autós előzés közben váratlan akadályba ütközött Kőbányán, a Gyömrői út és a Kőér utca kereszteződésében, amikor is az úttestet elválasztó zöldterülettel nem számolt. Az esetet rögzítő felvétel a Budapesti Autósok oldalán került közzétételre.

A Budapesti Autósok egyik olvasója által készített felvételen látható, hogy a járművezető a balra kanyarodó sávból próbált meg előzni, azonban nem vette észre időben az úttest közepén lévő zöld sávot. A videó 2021-ből származik, és nem mindennapi látványt nyújt, amint az autó, egy öreg Suzuki "felszáll" a zöldterületre.

Az eset szemtanúja, aki maga is az úton haladt, így számolt be az eseményről: „Jött mögöttem, nagyon tolta neki. Kisoroltam előle, de addigra elértük a kereszteződést. Ő megpróbált engem és előttem haladót egyszerre megelőzni a balra kanyarodó sávból, csak nem számolt az úttestet elválasztó zöld sávval”.

A felvételt megosztó személy hozzátette, hogy bár a videón nem látható, megállt az autós mellett, hogy ellenőrizze, jól van-e. Az autós azonban nem hálálta meg az aggodalmat, hanem "barátságosan" elküldte őt a jó k... anyjába, amiből a szemtanú arra következtetett, hogy az illető sértetlen.

A cikk végén az Indamedia Csoport nyilatkozatára hivatkozva jelezték, hogy a téma érzékenysége miatt a cikkben nem helyeznek el reklámokat.