Szujó Zoltán új műsora és a tanácskérés Gundel Takács Gábortól

Májusban debütál az RTL Klubon Szujó Zoltán új vetélkedője, a The Floor – Csak egy maradhat, amelyben a híres sportkommentátor először próbálja ki magát műsorvezetőként.

Szujó Zoltán számára újdonság lesz a műsorvezetés, hiszen korábban ilyen típusú produkcióban még nem vett részt. A megkeresés váratlanul érte, de a kihívást örömmel fogadta el. "Összerezzentem, hiszen ez egy komfort zónán kívüli kihívás lesz nekem. Egy gyermekkori álmom volt egy ilyen feladat. Őszintén szólva már le is tettem arról, hogy ez valaha megadatik nekem. Néhány másodperc gondolkodási idő után rávágtam: vágjunk bele!" – nyilatkozta a Story magazinnak.

A műsorvezetői feladatok előtt állva Szujó tanácsért fordult Gundel Takács Gáborhoz, aki szintén hosszú évek óta van jelen a sportközvetítések világában. A két tévés közötti kapcsolat régi, hiszen mindketten sportesemények közvetítésével foglalkoznak. "Miután elvállaltam a műsort, felhívtam, és egyeztettünk egy személyes találkozót, ahol hosszasan beszélgettünk. Ő a sportközvetítésekben és a vetélkedők világában is otthon van, így rengeteg hasznos tanáccsal ellátott. A legjobb az volt, hogy próbáljam meg élvezni a játékot. Azt hiszem ez sikerült is." – mesélte Szujó Zoltán.