Fekete Dávid és a zenei újrakezdés

Fekete Dávid, a Megasztárban megismert énekes, újraépíti karrierjét és büszke gyerekei támogatásáról beszél.

Fekete Dávid, aki a Megasztár versenynek köszönhetően vált ismertté, új kihívások elé néz mind magánéletében, mind karrierjében. Az énekes nemrégiben új kapcsolatáról és az összeköltözés terveiről számolt be Szintával, akivel alig pár hónapja ismerik egymást. Fekete Dávid a múltban csalással vádolták meg, de most új életet szeretne kezdeni és újra felépíteni karrierjét.

A Megasztárban szerzett tapasztalatairól és a verseny jelentőségéről is beszélt: "Életem egyik legnagyobb lehetősége volt a Megasztár, nagyon sokat küzdöttem előtte az ismertségért: musical- és karaokeversenyekre jártam, többször nyertem is, de a műsor egészen másfajta ismertséget hozott." A versenyben elért második helyét jól viselte, és büszke arra, hogy a gyerekei ma már értékelik a zenéjét, szívesen látogatják a fellépéseit és büszkék rá.

Az énekes aktív koncertezéssel tölti napjait, országszerte fellép, új videóklipje jelent meg, és emellett marketingvezetőként és stratégiaiegység-vezetőként is dolgozik egy dunaújvárosi cégnél. Fekete Dávid elmondása szerint kemény munkával és Isten segítségével sikerült újra talpra állnia, és most minden úgy alakul az életében, ahogy azt megálmodta, legyen szó a munkáról, a karrierről vagy a párkapcsolatról.

A múltját illetően Fekete Dávid hálás, hogy nem érte atrocitás, és bár az élet messzire sodorta őket egymástól, néha még tartja a kapcsolatot egykori versenytársaival, például Hiennek nemrég dicsérte meg az új dalát.