Bicikli okozott balesetet a 82-es főúton

Leesett egy kerékpár egy gépkocsi tetőcsomagtartójáról a 82-es főút 17-es kilométerszelvényénél, ami miatt két autó ütközött össze.

Egy kerékpár zuhant le egy autó tetőcsomagtartójáról az 82-es főút 17-es kilométerénél, Olaszfalu és Eplény között. Egy arra haladó jármű a leesett bicikli miatt hirtelen fékezésre kényszerült, aminek eredményeképpen a mögötte érkező autó nekiütközött a fékező járműnek.

A baleset következtében a zirci önkormányzati tűzoltók vonultak ki a helyszínre, hogy elvégezzék a szükséges műszaki mentési munkálatokat. A baleseti helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalom félpályán halad az érintett útszakaszon.

Ez a baleset nem az egyetlen incidens a mai napon. Az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, a 20-as és 21-es kilométer között, Tárnok térségében négy gépkocsi ütközött össze, ami jelentős torlódást okozott. Az érdi hivatásos tűzoltók elvégezték a járművek áramtalanítását, és a sávzárások is megszűntek, így a forgalom újra két sávon halad. Az idő közben kialakult 3 km-es torlódás viszont csak lassan szűnik meg – tájékoztatott az Útinform. Sérülésekről és károkról egyelőre nem érkezett jelentés.